VelkommenParelli TjenesterKontaktPriserOm mig og hestenePhotogallery
Dorthe Sus Hansen 2-star
Parelli Professionals' Promise
Levels
Bestået Auditions
Parelli udstyr
Levels

Level 1 - Målet med vejen til level 1 handler om sikkerhed og kommunikation, og det fokuserer på at udvikle et sprog og opnå respekt med din hesten på jorden. Indlæring af Parelli syv lege med hesten On Line -den første af de fire Savvys (= fagområder) - lærer dig, hvordan du læser hestene og opbygger stærke venskaber baseret på kærlighed, sprog, og lederskab.

Level 2 handler om tillid og sjov, og her vil du også møde den anden Savvy - FreeStyle ridning. Du vil lære, hvordan ridning uden kontakt hjælper heste med at blive mere ansvarlige, selvkontrollerende, og afslappet, og du vil tage dine On Line færdigheder til et andet niveau af forståelse. Du vil blive overrasket over, hvor meget sjov du vil få ved at lege med hesten på jorden. De første to niveauer tilbydes sammen, fordi vi ikke ønsker at du bliver fanget i level1. Det er nemt at blive fanget i detaljerne, når du først starter, men vi ønsker at sikre, at du holder dig i bevægelse fremad ... ellers ender du med at kede din hest, og dig selv.

Level 3 handler om dygtighed og viden. Du lærer udvidet On Line og Freestyle øvelser, der kommer Liberty som er test af tillid og samhørighed. Her lærer du at lege med din hest på jorden uden grime eller reb, så er der kun sandheden tilbage. Forholdet til din hest, du lærer på level 3, fører dig til et fantastisk samspil. Et partnerskab de fleste mennesker kun kan drømme om.


VelkommenParelli TjenesterKontaktPriserOm mig og hestenePhotogallery